Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Båtvärdering
Anna Båtagentin kokeneita välittäjiä arvioida veneesi hintaa. Käänny ensisijassa lähimpään välittäväämme.

Venearviointi

Båtagent tekee ammattitaidollisia arviointeja veneistä. Taustana monen vuoden kokemus venevälityksestä ja myynnistä takaa parasta tietämystä kysynnästä ja arvoon vaikuttavista tekijöistä. Sweboatin kautta meillä on käyttöoikeus tilastotietoihin josta näkee todelliset myyntihinnat. Meillä on myös omaa tietoa joka perustuu kauttamme tehtyihin kauppoihin ja sopimuksiin vuodesta 2005.
Ottakaa siis yhteyttä lähimpään edustajaamme.

Venearvioinnin tarpeelle voi olla monta syytä. Tässä muutama esimerkki:
Konkurssipesä jonka inventaariolistalla on vene.
Kuolinpesäselvitys
Perinnön yhteydessä tarve tietää veneen arvoa
Avioero
Osaomistusvene jossa omistussuhteet ovat muuttumassa
Vakuutuskorvausasia - tarve kolmannen osapuolen arvioinnista
Vakuutusyhtiöt

Korvaus:
Veloitamme tunnista 90 EUR (alv 0%). Toimitamme kaksi alkuperäistä todistusta Båtagentilta sekä ennakkoilmoitus sähköpostitse. Kirjoituspöytäselvitykseen menee 1,5 – 2 tuntia, ja annettu arvio perustuu silloin tietoihin jotka on välitetty meille kirjallisesti; kuvaus veneestä, varustuslista sekä muutama valokuva. Oletuksena on että arvioitu vene on normaalikuntoinen ja teknisesti hyvin toimiva. Useimmissa tapauksissa tämän kaltainen arvio on riittävä.
Sopimuksen mukaan voimme myös tutustua veneeseen paikan päällä, jolloin tehdään perusteellinen läpikäynti kohteesta. Veloitamme silloin hinnan määrittamisestä sekä tosdistuksen kirjoittamisesta saman verran kuin kiroituspöytäselvityksestä. Matkaajasta ja katsastuksesta veloitamme 65 EUR tunnilta (alv 0%). Kilometrikorvaus lisätään laskuun.
Båtmäklare
9/9 -21 kl. 08:58
"VAD HÄNDER PÅ BEGAGNAT MARKNADEN?"