Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Jeanneau Sun Odyssey 54 DS

255 000 EUR
Jeanneau Sun Odyssey 54 DS
Aron Borg
Vastaava välittäjä
Vuosimalli: 2005
Veneen sijainti: Italien, Procida
Valmistaja: Jeanneau
Hinta  255 000 EURO / 2 637 076 SEK

Kaikki kuvat Tulosta Utrustningslista

Jeanneau Sun Odyssey 54 DS säljes i Italien. En unik möjlighet att köpa en fullt utrustad båt i medelhavet. Ha båten som boende? Driva charter verksamhet? Möjligheterna är gränslösa!

Jeanneau Sun Odyssey 54 DS från 2005 är en båtmodell som uppfyller många krav hos den mest kräsna seglaren. Båten är modernt utformad med enorma volymer och utrymme såväl över som under däck. Från för till akter rymmer båten totalt 4 separata kabiner plus en crew cabin i fören med egen ingång. 

Den främre master cabin kan antingen delas upp till två separata kabiner eller öppnas till en enorm kabin med två egna toaletter. Även de aktre kabinerna har varsin egen toalett. Salongen är ljus och rymlig med plats för ett stort sällskap i de två soffgrupperna. Pentryt är fullutrustat med dubbla hoar, 4-lågigt gasolkök, mikrovågsugn, rejäla arbetsytor etc. Sittbrunnen är smart utformad med en magnifik soffa centralt runt det fasta sittbrunnsbordet, därutöver finns sittbänkar en nivå upp i skydd under sprayhooden. Från de dubbla rattarna har styrman god vy över båten och mellan de båda rattarna finns en bekväm passage bak till badplattformen och landgången. 

Detta exemplar säljs nu av andra ägaren som sedan 2007 använt båten för segling med familj och vänner, men också tagit emot betalade gäster som fått uppleva det bästa av medelhavet ombord på Vanilla som båten är döpt till. Båten har aldrig lämnat kaj utan att båtens ägare funnits med som kapten ombord och tack vare detta har Vanilla hållits i ett gott skick utan onödigt slitage.

Vanilla ägs av säljarnas bolag och är inte momsad. Detta öppnar unika möjligheter för dig som drömmar om att driva detta fantastiska koncept vidare i sin helhet, att överta Vanilla fullt utrustad att fortsätta segla med betalande gäster i Italiens blåa vatten. Möjlighten att momsa båten och köpa den privat finns givetvis också, och vi finns tillgängliga att arrangera transportsegling av båten till vilket hörn i världen du önskar! 

Vanilla har löpande underhållits och uppdaterats, senast med en helt ny segelgarderob och sprayhood. Vidare är båten rikligt utrustad med all komfort utrustning man kan önska såsom dieselgenerator, air-condition i hela båten, väl tilltagen batteribank med inverter till 230V etc.  


Sammanfattningsvis finns här en unik chans för dig som inte vill begränsa dina möjligheter och kommande årens segling. Vanilla är utan tvekan en fantastisk båt som förtjänar stora drömmar, och möjligheterna hon erbjuder är så gott som obegränsade. Fullt utrustad kan Vanilla fortsätta ta emot betalade gäster i vacker miljö, seglas privat i medelhavet, seglas hem till Sverige, eller varför inte flytta ombord? Visning av båten sker på den undangömda pärlan Procida utanför Neapel där båten har sin nuvarande hemmahamn. 

Besök gärna hemsidan Sunbythesea.se för inspiration och mer info om upplägget med betalde gäster ombord på Vanilla.

Priset är 255 000 Euro inkl. moms för båten separat om den köps privat men kan också köpas exkl. moms för båt separat eller med båt och bolag för att driva verksamheten vidare.


FAKTA

Längd: 15.98 m
Bredd:  4.87 m
Djup:   2.12 m
Depl:   17 ton
Masthöjd över vatten: 22.50 m
Motor: Yanmar 4JHJHTE 
Effekt: 100 hk
Dieseltank: 300 liter
Vattentank: Tre rostfria vattentankar totalt 1000 liter
4 x septiktankar 

UTRUSTNING
För komplett utrustning se pdf-fil ovan, nedan följer några exempel på utrustning;
DACRON Storsegel QUANTUM2021 tre rev o genomgående lattor, nytt september 2021 DACRON Genua QUANTUM2021, nytt september 2021 Genacker Nylon QUANTUM med strumpa 2021, nytt september 2021
Elektrisk ankarwinsch 24V
Bogpropeller
Generator: ONAN 7kW
Inverter XANTREX 12-230 1800 Watt
4 Aircondition 8000 BTU/timme
Varmvattenberedare360-tour of the boat, click here for fullscreen.


0708-79 00 02

Lue lisää veneestä Aron Borg

Kiinnostuitko


Mikä on 2+6?

More Jeanneau for sale
Jeanneau Sun Odyssey 469 , år 2014

Lisää kuvia kohteesta Jeanneau Sun Odyssey 54 DS

Surentaaksesi kuvat, paina nappia. Painamalla näppäimistön oikea/vasen nuolta siirytte helposti kuvasta toiseen.

Båtmäklare
9/9 -21 kl. 08:58
"VAD HÄNDER PÅ BEGAGNAT MARKNADEN?"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 6+6?