Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Bavaria 34 Cruiser Solgt / Sold

495 000 DKK
Bavaria 34 Cruiser Solgt / Sold
Michael Staufeldt
Vastaava välittäjä
Vuosimalli: 2009
Veneen sijainti: Humlebæk
Valmistaja: Bavaria Yacht Bau
Hinta  495 000 DKK / 678 794 SEK / 66 551 EURO

Kaikki kuvat Tulosta Udstyrsliste - Bavaria 34 Cruiser

SOLD

2020-07-10

Bavaria 34 Cruiser från 2009 i riktig gott skick med masser av utrustning. Totalt gåt igenom och uppgraderat av Humlebæk Varv under 2017, nu klar til sina nya ägare.

Denna unika Bavaria 34 Cruiser är i 2015-17 totalt genomrenoverat av kända Humlebæk Varv. Båten står därför nästan som ny med ett antal uppgraderingar och finess, som gör att denna Bavaria 34 skiljar ut från alla andra Bavaria.


Båten är ommalat i en lysgrå AWL Grip färg, som gör den otrolig enkel o underhålla (måste aldrig poleras), lika med det blev pålagd ett teakdäck, vilket samtidig ger båten ett exsklusivt look. Sämtliga skrovgenomföringar och kranar blev bytat, kölen blev umlaggd med glasfiber, vilket gör, att den aldrig kommer o rusta. Förutom detta fick hela aptering en uppdatering med bl.a. nya lyse alcantara dynor, ny ugn, micro ugn, ny vattenvärmare, nytt toilet omm. I 2018 fick båten ilaggd en bowthruster, vilket med den stärka VP D1 motor gör, att båten är enkel o manövrera ochså i trånga hamnar.

 

När Bavaria 34 cruiser lanserades 2007 skrev generalagenten följande:

 

”Båten har en modern fräck framtoning men där varvets uppskattade klassiskt vackra former finns bevarade. Långa seglande linjer visar satsning på fina seglingsegenskaper. Nya genomtänkta funktioner för segling med exempelvis ett storskotssystem där du alltid kan skota i lovart från rorsmansplats. Sittbrunnen är tack vare nytänkande rekordstor med sittbänkar på hela 2,40 m längd och utrustad med ett bra sittbrunnsbord. Modernt rak stäv och tvär akter ger också mer plats till en komfortabel inredning. Båten har totalt 14 skylights och ventiler vilket ger en extremt ljus båt invändigt och bidrar till båtens fräcka utstrålning. Badbryggan är integrerad i akterspegeln och fälls ut elektriskt.”

 

Båten är traditionellt inriktad med en stor agterkabin, ett meget velutrustat L-pantry till babord och stor navigationsplats till styrbord. Båtens toilet med dusch hittar du bakom naviplatsen vid nergången från sittbrunnen. Huvudkabinen är nästan enorm med en L soffa till babord och en soffa om styrbord. Det stora salonbordet kan fällas ut så det blir gott om plats till hela besättningen och gästar. Framme finns en stor och ljus förpik.

Denna Bavaria 34 har blivit väl skött av sina ägare, hon är sjösatt och bara klar till sina nya ägare. Bara sl¨ppa linorna o sticka iväg.

Fakta:

Längd: 10,71 m
Bredd: 3,60 m
Djupgående: 1,90 m
Deplacement: 5700 kg
Motor: Volvo Penta D1-20, 18 hk, ca 640 timmar

Dieseltank: 150 liter
Vattentank: 210 liter

 

Segel:

Stor med gennemgåande lattor, Elvström dacron

Rullgenua, dacron (Ny 2019)

Gennaker med pål (Ny 2017)

Furlex rullförstag (nyt i 2017)

 

Navigation/Elektronik:

Magnetkompas

Raymarine ST60+ Log, Lod, vattentemp

Raymarine ST60+ Wind

GARMIN GS MAP 720 GPS-plotter

TV-antenna i masttop

 

Övrigt:

Webasto värmare

Trykvand (Koldt og varmt)
Spis med ugn (2017)

Microugn (2017)

Bowthruster (2018)

Teakdäck (2017)

 

Full utrustningslista hittar du i pdf ovenför eller ta kontakt tilt erik@baadagent.dk eller michael@baadagent.dk för mera information eller en evt. visning.

COVID 19
”Båtagent vädjar till alla båtägare och spekulanter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, att avstå ifrån att uppsöka båt till salu om man ej är frisk, att hålla avstånd och undvika beröring. Notera att köpares undersökningsplikt kvarstår.”
+45 21 48 88 80

Lue lisää veneestä Michael Staufeldt

Kiinnostuitko


Mikä on 3+8?

More Bavaria Yacht Bau for sale
Bavaria 32 Cruiser, år 2010

Lisää kuvia kohteesta Bavaria 34 Cruiser Solgt / Sold

Surentaaksesi kuvat, paina nappia. Painamalla näppäimistön oikea/vasen nuolta siirytte helposti kuvasta toiseen.

Båtmäklare
30/7 -21 kl. 14:26
"Första steget, EM i Gardasjön"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 8+2?