Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Felci Yachts 52

4 600 000 SEK
Felci Yachts 52
Emil Alm
Vastaava välittäjä
Valmistusvuosi: 2009
Veneen sijainti: Nacka
Valmistaja: Latini Marine
Hinta  4 600 000 SEK / 428 002 EURO / 3 196 660 DKK

Kaikki kuvat Tulosta Utrustningslista Felci 52

Felci 52 är en elegant Italiensk design. Båten erbjuder full komfort i ett racingskrov, för dig som vill segla snabbast och stiligast.

Felci Yacht Design ritade och Latini Marine/Ice Yachts i Italien byggde denna Felci 52 år 2009, båda två är mycket välrenomerade och respekterade inom sitt område. Man ville skapa en båt som på liten besättning kan hantera en båt med prestanda i absoluta toppklass. Med så höga ambitioner blev lösningen att bygga en båt helt utan kompromisser vad gäller materialval och tekniska lösningar. Man har uteslutande använt sig av kolifiber/kevlar och komposit i både skrov och inredning, samt tex fjärrstyrda elwinchar till skot och fall. Detta gör henne mycket lätt och enkel att hantera för sin storlek och farten för segel är hisnande.

Inredningslayouten är en 3-kabins version. Stybords akterkabin har en dubbelkoj samt gott om garderober och skåp. Babords akterkabin har våningssäng med 2 bäddar, fotölj och garderob. Båda akterkabinerna har sin egen toalett med dusch. Handfaten är infällda i bänken som är av Corian, det skapar en stilren elegant design. Owners cabin är placerad i förpiken med en centrerad dubbelsäng. Här är gott om garderober och förvaring, tom ett kassaskåp. Toalett med dusch och glasväggar. Inredning Corian med infällt handfat och skåp.

Salongen innehåller längsgående pentry med bänk i Corian och infällda diskhoar. Inklädd Kyl/frys samt spis med ugn gör att du har allt du behöver för att tillfredsställa dina kulinariska sinnen. Stort vikbart bord med L-soffa och pall för många sittande gäster. Inredningen är genomgående i vacker ljus ekfaner som skapar en mycket trivsam och ljus atmosfär i hela båten. 

Sittbrunnen är stor och lättarbetad, med två kolfiberrattar och djupt roder (oxå det i kolfiber) har man full kontroll situationen oavsett förhållanden. Kölbladet är i syrafast stål med en tung T-formad blybulb för maximalt rätande moment under det stora segelplanet. Fjärrkontroll till 5st elwinchar samt autopilot borgar för enkel hantering trots få gastar. Riggen är i kolfiber med boomerangspridare med tillhörande segelgarderob utöver det vanliga. Seglingupplevelserna i denna båt är utöver det vanliga.

Kombinationen av seglingsegenskaper liknande en racing båt med ett fantastiskt sofistikerat inre gör denna båt unik. Kontakta ansvarig mäklar för mer info eller om ni vill boka tid för visning.

Fakta:
Löa: 15,80m
Lvl: 14,00m
Bredd: 4,50m
Djup: 2,85m
DSPL: 11,4t
Motor: Yanmar 75 hk
Bränsle: 280l
Vatten: 500l

Utrustning:
För komplett utrustningslista se PDF-fil ovan, här följer några exempel.
Kolfiberrigg.
Storsegel kolfiber UK Syversen, 2018.
Fock kolfiber UK Syversen, 2018.
Gennaker med strumpa
Code 0 på rulle.
Jollegarage.
Dieselvärmare.
Varmvatten beredare.072-320 42 55

Lue lisää veneestä Emil Alm

Kiinnostuitko


Mikä on 5+6?

Lisää kuvia kohteesta Felci Yachts 52

Surentaaksesi kuvat, paina nappia. Painamalla näppäimistön oikea/vasen nuolta siirytte helposti kuvasta toiseen.

Båtmäklare
18/5 -19 kl. 14:08
"Handen på hjärtat, vem behöver egentligen en båt?"
Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 3+6?